Stamcel behandeling

Er is nu een nieuwe, revolutionaire techniek die uw eigen haar in wimpers, wenkbrauwen en op uw hoofd terug laat groeien.

Deze techniek wordt Stamcelactivatie genoemd. Hierbij worden uw eigen stamcellen als het ware wakker geschud en beginnen weer haren te vormen. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren, growth factors, in contact gebracht met de haarschachten. Deze growth factors, die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten uw eigen stamcellen aan tot het produceren van uw eigen haar. Thuis gebruik je een speciaal groeiserum. Deze serums zijn ontwikkeld vanuit natuurlijke kruidenextracten. Het resultaat: mooie donkere, gezonde, natuurlijke haren.

Ecuri Stamcelactivatie laat werkelijk je eigen haar terug groeien in je werkbrauwen.

Heel veel vrouwen kennen het probleem, met het verstrijken van de jaren worden de wenkbrauwen steeds dunner en verdwijnen soms in het geheel. Je kan nu echter profiteren van een nieuwe techniek waarbij verloren gegane haren echt weer terugkomen. Je krijgt gewoon weer de wenkbrauwen terug van toen je 20 was. Je wenkbrauwen worden geleidelijk weer voller, haren dikker en donkerder. Ook het aantal haren neemt, voor iedereen zichtbaar, duidelijk toe!