welcome to Azar Beauty

welcome to Azar Beauty

Services

Maak kennis met onze dienst en behandelingen. Een combinatie ervan is ook mogelijk

De MESO-GUN

De MESO-GUN

mijn nieuwste tool in de strijd tegen de veroudering💪🏻💪🏻.. Dit is een behandeling waar ik dmv minuscule prikjes in de huid hyaluronzuur inbreng die de huid per direct opvult en ook leiden tot een betere doorbloeding en tevens uw fibroblasten direct weer aan het werk zetten.

Jett Plasma Lift Profi

Jett Plasma Lift Profi

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Jett Plasma Lift profi – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

Basis behandeling

Basis behandeling

De onmisbare basis om verschillende huidtypes te kunnen behandelen. Noodzakelijk voor een gezonde start. Chris Farell producten zijn de beste om te gebruiken.

Modellage behandeling

Modellage behandeling

Modellage behandeling voor gevoelige droge huid. Met de Harmonie lijn van Chris farrell krijgt de huid rust en evenwicht.

Mineraal therapy

Mineraal therapy

Mineraal therapy voor glimmende huid met grove poriën en ontstekingen. De behandeling is speciaal gecreëerd voor vette tot gemende huid. De werkstoffen absorberen het overtollige sebum en reguleren tegelijkertijd de sebumaanmaak,terwijl de juiste vochtbalans behouden blijft. Kortom,u ervaart een nieuwe sensatie van comfort en zuiverheid .

Anti-aging behandeling

Anti-aging behandeling

Anti-aging behadeling voor alle leeftijd. Met behulp van beauty Ray en No-Age Juvenizer krijgt uw huid een extra oppepertje

Behandeling voor pigment vlekken

Behandeling voor pigment vlekken

Beauty Ray en Mela light vormen een efficiënt schild tegen vrije radicalen en na een paar behandeling is het resultaat al zichtbaar.

Maragosa massage

Maragosa massage

coming soon

Hoogfrequentie behandeling

Hoogfrequentie behandeling

De infrarood of ultravioletstralen verhogen het drainge-effect en stimuleren de bloedcirculatie om de stofwisseling en afvoer van giftige stoffen te bevorderen

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling

Het succes van gecontroleerde microdermabrasie komt voort uit de functionaliteit van de REVIDERM Skin Peeler. De bovenste huidlaag word zachtjes en gecontroleerd verwijderd door een microfijne kristallenstroom. Tegelijkertijd wordt de huid voorbereid op de opname van Shape Resurfacing werkstoffen van REVIDERM. Succes gegarandeerd, Zachte en effectieve peeling, Veilige en gecontroleerde abrasie, Rustige en kalmerende behandeling, Stofvrije en schone aanpak

Pedicure/ voetverzorging

Pedicure/ voetverzorging

Wanneer u mooie en gezonde voeten hebt , voelt u zich goed . Behandel ze goed , ga naar pedicure.

Manicure/Handverzorging

Manicure/Handverzorging

De iedeale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

Ontharen met traditionele  draad

Ontharen met traditionele draad

Een traditionele manier voor organische ontharing. Deze methode is door generaties van moeder aan dochters gedragen. Een gezond en risicoloze methode voor alle leeftijden.

Kaars massage

Kaars massage

Ervaar deze pure verwennerij voor lichaam en geest. De kaars is gemaakt met energetische oliën. Na het aansteken van de kaars verandert de kaars in een warme, geurige en hydraterende massageolie. De warmte geeft uw massage een extra dimensie met als resultaat: Een fluweelzachte huid en totale ontspanning!

Bruids ROYAL

Bruids ROYAL

Essentieel behandeling, Ontharen bikini en oksels, Ontharen onderbeen, Manicuren /Pedicuren /Make-up/ Een leuke verrassing

Stamcel behandeling

Stamcel behandeling

Er is nu een nieuwe, revolutionaire techniek die uw eigen haar in wimpers, wenkbrauwen en op uw hoofd terug laat groeien. Ecuri Stamcelactivatie laat werkelijk je eigen haar terug groeien in je werkbrauwen.

See More