Jett Plasma Lift Profi

Jett Plasma Lift Profi

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Jett Plasma Lift profi – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

Jett-Plasma-Lift-profi

Wat is Plasma?

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasma Lift prooi wordt opgewekt door gelijkspanning(DC).

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift prooi systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Voordelen van de Jett Plasma Lift Profi behandeling

  • Snelle behandeltijd
  • Non-invasief
  • Effectievere behandeling dan de Jett Plasma Lift Profi met beter resultaat
  • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
  • Langdurig resultaat
  • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven –en onderoogleden
  • Gelijkstroomsysteem waardoor constante plasma ontlading ontstaat
  • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

De behandeling

Eerst worden er de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Om de behandeling comfortabeler te maken wordt de te behandelen huid verdoofd met crème gedurende 15 minuten.

Het behandelgebied wordt eerst 2 – 3 minuten gescand met de plasma pen, daarna wordt het gebied met de zgn. punt methode behandeld gedurende 5 -6 minuten.

Na de behandeling wordt het behandelgebied gedesinfecteerd met alcohol en ingesmeerd met een anti-bacteriële crème, die u ook mee naar huis krijgt.

Resultaat

Resultaten die behaald worden met de Jett Plasma Lift Profi, zijn heel natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, dat 1 tot 2 jaar zichtbaar is.

Of 1 behandeling voldoende is hangt af van de ernst van de huidverslapping. 8 weken na de eerste behandeling is het mogelijk een eventuele tweede behandeling te ondergaan.


Leave a Reply